GemeentegidsApp

Naast de papieren gids, de (toegankelijke) digitale gemeentegids en het E-book levert Akse Media uw gemeente gratis de GemeentegidsApp, geschikt voor Smartphones en Tablets. De GemeentegidsApp is gratis te downloaden in Google Play/App Store.

Thuis op de bank of onderweg, deze slimme App maakt de gebruiker snel wegwijs in elke gemeente in Nederland.

De GemeentegidsApp maakt gebruik van de landelijke database van de SmartMap, met bijna 2 miljoen adressen van maatschappelijke organisaties en ondernemingen, stichtingen, verenigingen en bedrijven. Door de ingebouwde GPS functie krijgt u vanaf iedere denkbare plaats informatie over bedrijven en voorzieningen in de buurt (waar u zich bevindt) of in een specifieke plaats.

Zoek op naam of trefwoord vanaf uw locatie of in een bepaalde gemeente of provincie en u krijgt direct de juiste contactgegevens, informatie met betrekking tot openingstijden en de mogelijkheid om direct te bellen, de website te bezoeken of de route ernaartoe weer te geven. Ook kunt u de gevonden gegevens doorsturen naar een e-mailadres, of naar SocialMedia (Twitter, Facebook enz.) Vermeldingen die u regelmatig nodig heeft kunt u opslaan onder Favorieten, zodat u ze in het vervolg nog sneller kunt vinden.

 

 

Download de app!

Deze slimme, gratis App maakt u snel wegwijs in elke gemeente in Nederland.

Vereisten: Voor iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 3.2 of nieuwer. Voor Android smartphones en tablets. Vereist versie 1.6 en hoger

downloaden & meer info »

Screenshots uit de App voor de Smartphone.

Contactgegevens